Κάνουμε τις όμορφες στιγμές της ζωής σας, να κρατήσουν για πάντα…

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της φωτογράφισης μυστηρίων, για εμάς η φωτογραφία δεν είναι μια απλή καταγραφή. Κάθε μας φωτογράφιση είναι ξεχωριστή και σκοπός μας είναι να δώσουμε έμφαση στο συναίσθημα και τη συγκίνηση της στιγμής. Να προβάλουμε αυτό που πραγματικά συμβαίνει, μέσα από ένα μοντέρνο και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Η έδρα μας είναι στην Αθήνα αλλά ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνοντας σημασία ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια γιατί οι φωτογραφίες μας θα σας θυμίζουν μια ζωή τις όμορφες στιγμές σας και θα σας γεμίζουν αναμνήσεις και συναισθήματα. Δεν είναι απλή φωτογράφιση. Είναι η αποτύπωση του δικού σας μοναδικού γάμου.

Για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα, ο εξοπλισμός μας ανανεώνεται συχνά ώστε να έχουμε πάντα την τελευταία τεχνολογία. Η ομάδα μας αποτελείτε από νέα άτομα με φρέσκια ματιά και ιδέες αλλά με πολυετή εμπειρία στο χώρο της φωτογραφίας. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα μας αποτελείται από: Φωτογράφους, Εικονολήπτες, Μοντέρ και Γραφίστες που όλοι συνεργαζόμαστε μεταξύ μας αλλά και μαζί σας για να έχετε το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε στο δικό σας ύφος και στυλ.